Saturday, October 15, 2011

Kadang kadang kite perlu lepaskan apa yang kite sayang..


Huhuhu.. sedihnya... kalau ikutkan hati nak sangat bela diorang semua ni sampai ain tua.. tp xde rezeki..ain n adik2 semua dah belajar, so xde masa nak uruskan kucing2 kesayangan ni.. mula2 rasa berat juga hati ni nak lepaskan kucing2 yg manja lg comel ni.. tp apakan daya.. kadang2 kite terpaksa lepaskan apa yang kite sayang.. huhuhu, they are all my sweethearts and they cured my sorrows... huhuhu.. Ain akan rindu diorang sgt2.. huhuhu... sedihnya... 
 ni gambar diorg time kecik..rasa mcm anak sendiri plak dah.. coz bela diorg dr lahir lagi.. huhuhu.. sedihnya.. T_T
 ni dia si rufes yg manja, suka tidur dlm bakul.. so sweet.. the handsome cat.. luv u.. <3
 ni felix and uldo, sgt sweet tido sama2 kat couch kegemaran diorg... huhuhu...
 pixie dan anaknya uldo si pengecut tp manja teramat sgt.. huhuhu..
 ni die Oggy lena, jarang bersuara tetapi once berbunyi suaranya kasar.. dah la mengandung awal.. huhuhu.. sorry oggy ku sayang.. along x dpt tolong n teman oggy time oggy beranak nanti.. sedihnya... T_T
ni die felix bermanja ngan ibunya pixie..lepas ni sunyi la rumah tanpa Felix, Oggy, Uldo and Rufes.. (F.O.U.R)

Ya Allah lindungilah kucing2 kesayangan ku ini Ya Allah.. Ain sayang sgt kat diorng.. tp xde rezeki ain untuk bela diorg sampai ain tua..

Betul tu, Kadang-kadang kita perlu lepaskan apa yang kita sayang...

(T__T)

SEDIHNYA...

1 comment:

  1. Sedihnya~(T__________________T)
    sayang diorg sume jugak..

    ReplyDelete